Asenna ja aktivoi lisäosa

1. Home
  2. Docs
  3. WebiaBooking lisäosa
  4. Asenna ja aktivoi lisäosa

Asenna ja aktivoi lisäosa

Video-ohjeet tulossa pian

Asenna WebiaBooking lisäosa

1. Lataa .zip tiedosto, joka lähetetään sinulle sähköpostitse. Sinun ei tarvitse avata tätä tiedostoa, vaan se on jätettävä nimenomaan ZIP arkistona.
  2. Asenna se normaalisti WordPress hallintapaneelista
    • Valitse sivuvalikosta Lisäosat ja sieltä ylhäältä Lataa lisäosa
    • Paina ylhäältä Lataa lisäosa
    • Valitse juuri lataamasi .zip tiedosto
    • Paina Asenna nyt
    • Aktivoi lisäosa

Aktivoi WebiaBooking lisäosa

1. Saat latauslinkin yhteydessä pitkän rajapinta-avaimen. Se tarvitaan lisäosan aktivoimiseen.
  2. Valitse WordPressin hallintapaneelin sivuvalikosta Asetukset ja sieltä Webia Majoitus
  3. Syötä API avain kenttään saamasi rajapinta-avain
  4. Valitse samalla montako kohdetta haluat näyttää per sivu hakutuloksissa. Oletuksena se on 10.
  5. Jätä muut kentät tyhjäksi
  6. Tallenna muutokset
  7. Lisäosa on nyt käytössäsi