Sivujen muokkaus

1. Home
  2. Docs
  3. Nettisivujen päivitys
  4. Sivujen muokkaus

Sivujen muokkaus

Paina sivuvalikon kohta Sivut. Näet listan kaikista sivuston sivuista, etusivusta tuotekortteihin.

Etusivu on merkattu sanalla Etusivu. WebiaBookingin tuotekortit ovat merkattu sanalla Kohteen sivu.

Jos sivun perässä lukee Luonnos, kyseistä sivua ei ole vielä julkaistu ja se ei näy verkossa.

Valitse sivu, jota haluat muokata painamalla sen nimeen.

Huom! Jos sivustosi on toteutettu usealla kiellä, voit valita tietyn kielen tai saada näkyvin kaikki kielet samaan aikaan.

Vaihda kieli klikkaamaalla yläpalkin kielisuodattimeen.

Mikäli haluat luoda uuden alasivun, paina Lisää uusi.

Articles