Lapsihinta

1. Home
  2. Docs
  3. Hotellihuoneet
  4. Hinnat
  5. Lapsihinta

Lapsihinta

Ennen kuin laitat lapsihinnat, säädä ensin lasten ikäryhmät.

Valitse sivuvalikosta Asetukset ja sieltä välilehti Yleiset.

Löydät viimeisenä lasten ikäryhmät. Lisää ikäryhmä painamalla Lisää. Poista ikäryhmä painamalla punaista rastia. Säädä ikäryhmät liikuttamalla osoittimet palkilla.

Voit luoda max. kaksi eri ikäryhmää, esim. 0-1 vuotiaat ja 1-12 vuotiaat.

Tallenna muutokset.

Nyt voit asettaa jokaiselle ikäryhmälle oman hinnan.

Palaa hinnastoon ja avaa oletushinta.

Kohdassa Lapset hinta löydöt juuri luomasi ikäryhmät. Syötä niiden yöhinnat.