Lisää huonetyyppi

1. Home
  2. Docs
  3. Hotellihuoneet
  4. Lisää huonetyyppi

Lisää huonetyyppi

Hotellikalenteri toimii eri tavalla kuin muut WebiaBooking majoituskalenterit: sinä luot varauskalenterin jokaiselle huonetyypille (esim. 2hh huone, 2hh huone parvekkeella ja 1hh huone) ja jokainen huonetyyppi voi sisältää useita huoneita (esim. 10kpl 2hh huoneita, 3kpl 2hh huoneita parvekkeella ja vain 1kpl 1hh huoneita).

Valitse Huoneet sivuvalikosta ja paina Lisää huonetyyppi.

Täytä huonetyypin nimi, makuupaikat, lisävuoteet ja muut näkyvillä olevat tiedot.

Kiinnitä huomio saapumiseen ja lähtöön: nämä kellonajan lähetetään asiakkaalle varausvahvistuksessa, joten varmista että ne ovat oikein.

Jos sinulla on WebiaBooking lisäosa käytössä ja/tai Webian toteuttamat nettisivut, klikkaa viimeisenä olevaan Näytä kaikki ominaisuudet-kohtaan. Se avaa varustuslistan. Täytä se.

Paina lopuksi Lisää.