Logon lisääminen

1. Home
  2. Docs
  3. Sähköpostiasetukset
  4. Sähköpostipohja
  5. Logon lisääminen

Logon lisääminen

Voit halutessa poistaa yläosasta sanan WebiaBooking, kirjoittaa sen tilalle oman yrityksen nimi tai lisätä yrityksesi logo.

Valitse ensin WebiaBooking teksti klikkaamalla siihen (sen ympärille tulee vaaleansininen rajoitus ja sana Teksti).

Kirjoita sen tilalle uusi teksti.

Tai lisää logo poistamalla tekstikenttä kokonaan klikkaamalla roskapostikuvakkeeseen. Jäljelle jää tyhjä sarake.

Valitse yläpalkista neljän neliön kuvake.

Scrollaa sivupalkkia Tägit-osioon. Raahaa Logo-elementti tyhjään sarakkeeseen.

Esikatsele muutoksen painamalla yläpalkin Esikatsele-kuvaketta.

Toista muutokset kaikilla kielillä ja paina Tallenna.