Lisää aamiaismajoitus

1. Home
  2. Docs
  3. Aamiaismajoitus
  4. Lisää aamiaismajoitus

Lisää aamiaismajoitus

Valitse BnB sivuvalikosta ja paina Lisää aamiaismajoitus.

Täytä aamiaismajoituksen nimi, makuupaikat, lisävuoteet ja muut näkyvillä olevat tiedot.

Kiinnitä huomio saapumiseen ja lähtöön: nämä kellonajan lähetetään asiakkaalle varausvahvistuksessa, joten varmista että ne ovat oikein.

Jos sinulla on WebiaBooking lisäosa käytössä ja/tai Webian toteuttamat nettisivut, klikkaa viimeisenä olevaan Näytä kaikki ominaisuudet-kohtaan. Se avaa varustuslistan. Täytä se.

Paina lopuksi Lisää.