Kalenterinäkymä

1. Home
  2. Docs
  3. Hallintapaneeli
  4. Kalenterinäkymä

Kalenterinäkymä

Kalenterinäkymä näyttää ja toimii lähes samalla tavalla kuin varauskalenterin asiakasnäkymä.

Vahvistetut varaukset näkyvät kalenterissa punaisina. Käsittelyssä olevat varaukset näkyvät oransseina.

Klikkaamalla varattuun päivään pääset katsomaan varauksen, asiakkaan ja maksujen tarkemmat tiedot.

Toisin kuin asiakkailla, sinun kalenterinäkymässä ei ole tyypillisiä rajoitteita kuten alkamispäivät ja minimivaraukset.

Articles