Varaukset

Tästä näet kaikki menneet ja tulevat varaukset sekä niiden tilanne.

Etsi ja järjestä varaukset käyttämällä hakupalkissa olevia suodattimia. Paina Etsi näyttääkseen tulokset.

Klikkaamalla varausnumeroon tai asiakastietoihin pääset katsomaan ja muokkaamaan kyseisen varauksen tietoja.

Kohdasta Lähde näet mistä varaus on tullut. Jos olet upottanut varauskalenterit usealle nettisivustolle, näet Lähde-kohdasta sivustojen osoitteet.

Uusi varaus

Lisää uusi varaus painamalla Uusi varaus oikeassa yläkulmassa.

Valitse haluamasi majoituskohde kentässä Huvila.

Klikkaa Varausjakso-kenttään ja valitse kalenterista haluamasi päivämäärät.

Syötä tulevien henkilöiden määrä.

Mikä et halua lähettää kyseiselle asiakkaalle varausvahvistusta, laskua eikä muita varausjärjestelmän viestejä, laita ruksi kohtaan Älä lähetä laskuja tai tiedotuksia.

Valitse maksutapa. Voit halutessa muokata laskunumeroa ja/tai lisätä viitenumero.

Lisää mahdolliset lisäpalvelut.

Täytä asiakkaan tiedot. Suosittelemme, että lisäät asiakkaan tiedot vaikka olisit lisäämässä varauksen itse. Se helpottaa työtäsi jatkossa ja säilyttää kyseisen asiakkaan tiedot varausjärjestelmässä.

Huomaa Asiakkaalle lähtevien viestien kieli. Valitse sopivin kieli listalta. Sinun viesteihin ja laskuihin tämä ei vaikuta.

Paina Luo uusi. Varaus näkyy sen jälkeen varauskalenterissa punaisena.

Varauksen muokkaus

Pystyt muokkaamaan varauksia, joiden tilanne on Käsittelyssä.

Muista tallentaa muutokset.

Laskun lähetys

Valitse varaus, jonka laskun haluat lähettää.

Voit esikatsella laskua kohdasta Laskut painamalla laskunumeroon tai uusi ikkuna-kuvakkeeseen.

Tarkista, että kaikki laskussa olevat tiedot ovat oikein.

Varausjärjestelmä käyttää profiilitietojasi laskuissa, joten varmista että ne on täytetty oikein.

Paina Lähetä lasku.

Varauksen tila on tämän jälkeen Lasku lähetetty etkä pysty enää muokkaamaan sitä.

Varauksen maksutilanne

Kun varaus on maksettu, laita ruksi kohtaan Maksu.

Tallenna muutokset painamalla Hyväksy.

Varaus on tämän jälkeen Vahvistettu.

Varauksen peruutus

Pystyt peruttamaan minkä tahansa varauksen painamalla Peruuta-nappia.

Varausjärjestelmä pyytää sinua vahvistamaan peruutus.

Varauksen tilanne on tämän jälkeen Peruttu.

Huom! Jos sinulla on käytössä verkkomaksut, kaikki rahojen palautukset on hoidettava suoraan Visma Pay-palvelun kautta.