Profiili

Profiilitietoja käytetään mm. laskuissa ja varausvahvistuksissa. Varmista että kaikki profiilitiedot ovat täytetty oikein.

Yrityksen logo näkyy laskuissa. Jos lataat logon JPG muodossa, suosittelemme sellaisen version, jossa on valkoinen pohja. Se takaa parhaan visuaalisen tuloksen.

Lataa logo painamalla Muokkaa-painiketta. Poista logo klikkaamalla kuvan yläkulmassa olevaa roskakori-kuvaketta.

Omistajan kuva ei ole pakollinen. Sitä käytetään vain alueorganisaatioiden ja yritysyhdistyksen sivuilla.

Etunimi, sukunimi ja yrityksen osoite näkyvät laskuissa.

WebiaBooking vaatii varausehtojen lukemisen ennen varauksen tekoa. Laita linkki varausehtojen sivulle siihen tarkoitettuun kenttään. Laita koko URL-osoite (alkaa joko https:// tai http://), ei pelkästään www.osoite.fi.

Huomaa että varausehtojen linkki on lisättävä jokaiselle kieliversiolle. Jos sinulla ei ole varausehtoja tietyllä kielellä, paras ratkaisu on lisätä siihen kenttään englanninkieliset varausehdot, jos sellaiset on olemassa, tai suomenkieliset varausehdot, jos muita ei ole. Suosittelemme että et jätä tätä kenttää tyhjäksi yhdelläkään kielellä.

Jos sinulla on käytössä verkkomaksut, lisää linkki maksun yhteenvetosivulle kaikilla kielillä. Kyseiselle sivulle on upotettava erillinen maksu-widget, joka kiittää onnistuneesta maksusta tai ilmoittaa epäonnistuneesta maksusta.

Y-tunnus ja ALV-numero näkyvät laskuissa.