Asetukset

Yleiset

Mikäli perit ennakkomaksun varauksista, aseta kuinka monta päivää ennen saapumista varaus on tehtävä, jotta asiakas saa kaksi laskua.

Esimerkiksi: Laita tähän kenttään 30. Jos varaus on tehty 40 päivää ennen saapumispäivää, asiakas saa ennakkomaksulaskun ja loppulaskun. Jos varaus on tehty 15 päivää ennen saapumispäivää, asiakas saa yhden laskun.

Mikäli et peri ennakkomaksua, laita tähän kenttään 0.

Määritä maksuaika. Varausjärjestelmä lisää sen laskuihin automaattisesti.

Aseta ennakkomaksuprosentti eli mikä prosentti yhteissummasta peritään ennakkolaskussa.

Voit halutessa asettaa laskunumeron, josta varausjärjestelmän on aloitettava laskutus.

Mikäli haluat, että varauskalenterissa on pakollinen Osoite-kenttä, laita ruksi kohtaan Näytä Osoite-kenttä varauksen yhteydessä.

Tallenna kaikki muutokset.

Maksutapa

Lisää uusi maksutapa painamalla Lisää maksutapa-painiketta.

Muokkaa maksutapa painamalla kynä-kuvaketta.

Tilisiirto

Valitse maksutapa Tilisiirto.

Lisää maksutavan nimi. Se näkyy vain sinulle.

Lisää pankkitiedot seuraavassa muodossa:

Maijan Lomamokit Oy
Nordea
IBAN
FI11 2222 3000 4444 55
BIC
NDEAFIHH

Pankkitiedot lisätään laskuihin sellaisenaan.

Verkkomaksut

Valitse maksutapa Maksa verkossa.

Ennen kuin otat verkkomaksut käyttöön, sinun on tehtävä erillinen sopimus verkkomaksupalvelutarjoajan kanssa. WebiaBookingin verkkomaksut tarjoaa Visma Pay.

Voit siirtää Visma Pay tilin rekisteröitymiseen suoraan maksutavan ikkunasta.

Kun VismaPay on käytössäsi:

Lisää maksutavat nimi. Se näkyy vain sinulle.

Lisää yksityinen salausavain kenttään Yksityinen avain.

Lisää yksityinen rajapinta-avain kenttään API avain.

Hyväksy ja tallenna muutokset.

Suosittelemme, että testaat verkkomaksujen kulkua ja perutusta tekemällä ja peruttamalla varaus omassa varauskalenterissaan.

Visma Pay veloittaa kaikista palveluistaan itse.

Käteismaksut

Valitse maksutapa Maksu käteisellä.

Asiakas maksaa varauksen paikan päällä.

Tämä on oletusmaksutapa, jos sinulla ei ole lisättynä/valittuna yhtään maksutapaa.

Hyväksy ja tallenna kaikki muutokset.

Huom! Maksutapa näkyy varauskalenterissa vasta sen jälkeen, kun olet lisännyt sen kyseisen kalenterin asetuksissa.